Mobila pe comanda » Dulap

 

Facem la comanda dulap de bucatarie,dulap de haine si multe alte modele la comanda pentru dumneavoastra.

 

Dulap bucatarie

Cuprinde: 1 imagini

Acest dulap pentru bucatarie este creat de catre echipa Mobila Pe Comanda.com din MDF infoliat si pal melaminat de 18 mm, finisaj venghe. Dulapul este prevazut cu sertare pe glisiere Blum Austria, rafturi pentru depozitare. Usile sunt pe balamale Hafele import Germania. Ca accesorii am folosit manere antichizate ce confera stilului clasic al acestui mobilier un plus de rafinament.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap dormitor Ciro

Cuprinde: 1 imagini

Acest dulap pentru dormitor este creat la comanda din pal melaminat de 18 mm, finisaj redwood lucios si fildes, canturi Abs de 2 mm si 0,4 mm, manere din aluminiu. Dulapul este accesorizat cu oglinda aplicata pe o usa, bare pentru umerase, rafturi si sertare pentru depozitare. De asemenea, a fost creat un spatiu pentru Tv si pentru alte aparate. Cere acum o oferta personalizata de pret !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 1500 RON TVA inclus

 

Dulap Whitte

Cuprinde: 1 imagini

Un dulap realizat la comanda din pal melaminat de 18 mm, cant Abs, elemente de prindere ascunse, balamale Hafele import Germania, manere metalice. Acest dulap pe comanda il puteti integra in ce camera doriti, astfel il puteti aseza in hol, in dormitor, camera tineret, birou, etc.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap-Nisa la comanda

Cuprinde: 4 imagini

In lipsa de spatiu, am amenajat intr-un apartament de bloc o nisa adica un dulap pentru haine incastrat in perete. Acest dulap a fost realizat din pal melaminat de 18 mm, finisaj venghe, canturi Abs de 2 mm si 0,4 mm, si a fost prevazut cu bara pentru umerase, rafturi pentru depozitare, manere din aluminiu. Echipa Mobila Pe Comanda gaseste solutii pentru orice spatiu !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap hol Mara

Cuprinde: 1 imagini

Dulap pentru hol creat la comanda din pal melaminat de 18 mm, finisaj venghe si fildes. Acest dulap este prevazut cu rafturi si sertare pentru depozitare, usile sunt pe balamale Hafele import Germania, accesorizate cu manere din aluminiu.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 600 RON TVA inclus

 

Dulap haine Red

Cuprinde: 1 imagini

Dulap pentru haine din pal melaminat de 18 mm, nuante valinilie si rosu, canturi ABS de 2 mm si 0,4 mm.Usile dulapului sunt prevazute cu balamale Blum, sertarul cu glisiere metalice import Germania, manere aluminiu.La cererea Dvs. acest dulap pe comanda poate fi accesorizat cu bara pentru haine.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.