mobila copii mobilier copii la comanda

Mobila pe comanda » Mobila Copii

 

Ne-am gandit la cei mici, dar si la dumneavoastra, asa ca am realizat diverse produse de mobilier care sa insufleteasca locul in care copilasii isi vor petrece majoritatea timpului,jucandu-se sau dormind. Mobila pentru copii realizata la comanda este amuzanta dar sigura pentru copii. Camera lor va deveni un loc magic, iar cei mici vor avea un spatiu de joaca minunat iar somnul le va fi linistit.

 

Paturi copii

Cuprinde: 1 imagini

Paturi copii ideale pentru gradinite dar si pentru camera de acasa. Ansamblul poate contine maxim 4 paturi.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila dormitor copii

Cuprinde: 1 imagini

Mobila pentru copii realizata la comanda este amuzanta dar sigura pentru copii. Camera lor va deveni un loc magic, iar cei mici vor avea un spatiu de joaca minunat iar somnul le va fi linistit.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila copii Titto

Cuprinde: 1 imagini

Daca nu dispui de mult spatiu, insa vrei sa ii oferi copilului tau o camera doar a lui, cu un mobilier practic,unic si functional atunci te afli unde trebuie. Mobila pe comanda.com realizeaza pentru Dvs. mobila pentru camera copii asa cum vreti ! Trebuie doar sa iti imaginezi si noi vom realiza mobila asa cum vrei !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 2500 RON TVA inclus

 

Mobila copii Matei

Cuprinde: 13 imagini

Mobila pentru dormitor copii realizata din pal melaminat de 18 mm, nuante si dimensiuni la alegerea clientului. S-au folosit cant Abs de 2 mm si 0,4 mm, feronerie import Germania si Austria, menere fantezie. Mobilierul este compus din pat, dulapuri pentru haine prevazut cu bare pentru umerase, scara alcatuita din cutii pentru depozitare diverse, birou . Pentru un design inovativ si tineresc s-au adaugat spoturi incastrate in mobilier ce redau o lumina de diverse culori.
Cere si tu o oferta personalizata de pret !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 3500 RON TVA inclus

 

Mobila copii din MDF

Cuprinde: 7 imagini

Mobila camera copii realizata pe comanda din pal melaminat de 18 mm si MDF infoliat. Mobilierul este compus din pat accesorizat cu noptiere, dulap haine si birou.
Transport si montaj gratuite!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 2800 RON TVA inclus

 

Mobila copii Mist

Cuprinde: 4 imagini

Aceasta mobila pentru dormitor copii a fost creata la comanda din pal melaminat de 18 mm, finisaj bleu si stejar crem. Mobilierul se compune din pat accesorizat cu o comoda, dulap pentru haine si un birou.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 3000 RON TVA inclus

 

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.