mobila cabinet stomatologoc, mobilier cabinet medical

Mobila pe comanda » Mobila cabinete medicale

 

Echipa noastra realizeaza mobila la comanda de cea mai buna calitate pentru clinici si cabinete medicale, cabinete stomatologice: dulapuri pentru instrumentar fixe sau mobile, mobila la comanda saloane, mobilier birouri pentru medici, etc.
Un specialist din cadrul firmei noastre se va deplasa la dumneavoastra, pentru a va oferi consultanta si pentru a executa masuratorile. Durata de realizare a unei lucrari este intre 7-15 zile, in functie de complexitatea acesteia.

 

Mobilier cabinet stomatologic Duo

Cuprinde: 3 imagini

Aceasta mobila pentru cabinet stomatologic este creata din mdf infoliat lucios, usi prevazute cu sistem de amortizare, seratre pe glisiere tandem, manere alumiu, dimensiuni si design la alegerea dvs!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila cabinet stomatologic - tehnica dentara

Cuprinde: 12 imagini

Mobilier pentru cabinet stomatologic si tehnica dentara realizat la comanda din pal melaminat de 18 mm, nuante la alegerea clientului, canturi Abs de 2 mm si 0,4 mm, feronerie import Austria si Germania.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Mobila cabinet stomatologic

Cuprinde: 7 imagini

Mobilier special pentru cabinet stomatologic, creat din MDF infoliat si pal melaminat de 18 mm, nuante si dimensiuni la alegerea clientului. Mobila este accesorizata cu feronerie Blum import Austria.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

  • 1

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.