dulap cu usi glisante la comanda dressing

Mobila pe comanda » Dulap cu usi glisante

 

Venim in ajutorul dvs. realizand din pal melaminat si MDF, oglinzi si geamuri sablate, orice nuante si dimensiuni, dulap cu usi glisante, dressing cu usi glisante, dulapuri la comanda, dulap pentru haine, dulap usi glisante, dulap, mobila la comanda.

 

Dulap cu usi glisante cu material textil

Cuprinde: 4 imagini

Dulap cu usi glisante la comanda realizant din pal melaminat de 18mm pe care s-a aplicat material textil.
Suntem plini de idei in privinta mobilierului la comanda, contacteaza-ne!

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap cu usi glisante si sticla

Cuprinde: 2 imagini

Acest dulap este realizat pe comanda din pal melaminat de 18 mm, oglinda aplicata si sticla vopsita. Dressing -ul nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui :)

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dressing cu usi glisante la comanda Dana

Cuprinde: 5 imagini

Dressing sau dulap cu usi glisante la comanda realizat din pal melaminat de 18 mm, finisaj wenghe, accesorizat cu geam sablat ce ii confera dressing-ului un design modern, inovativ. Acest dulap pentru haine este prevazut cu bare pentru umerase, rafturi si polite pentru depozitare diverse. Se va incadra perfect intr-un spatiu destinat dressing-ului sau la fel de bine intr-un dormitor. Accesorizat cu polite pe colt, acum puteti avea pozele sau suvenirurile preferate si in dormitor. Pune amprenta stilului tau oriunde in casa ta cu mobila la comanda realizata de echipa Mobila Pe Comanda .Com !

Suna acum pentru o oferta personalizata de pret !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 2200 RON TVA inclus

 

Dulap cu usi glisante Kira

Cuprinde: 6 imagini

Dulap cu usi glisante la comanda din pal melaminat, nuante si dimensiuni la cererea clientului. Design modern, calitate imbatabila - mobila la comanda de la Mobila Pe Comanda.Com !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 3400 RON TVA inclus

 

Dulap cu usi glisante la comanda Rio

Cuprinde: 2 imagini

Acest dulap cu usi glisante este realizat din pal melaminat de 18 mm, finisaj woodline crem, accesorizat cu vitralii. Dulapul este prevazut cu sistem de glisare pe sine aluminiu, bare pentru haine, rafturi depozitare.
Cere si tu o oferta personalizata de pret !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Dulap dormitor cu usi glisante Daria

Cuprinde: 1 imagini

Dulap pentru haine cu usi glisante ce face parte din mobila pentru dormitor. Acest dulap este realizat la comanda din pal melaminat de 18 mm si MDF lucios. Ca sistem de glisare s-a folosit sistemul pe sine din aluminiu, ramele usilor sunt din aluminiu pentru stabilitate. S-au folosit rafturi si sertare pentru depozitare si bare pentru umerase. Dimensiunile sunt la alegerea Dvs. Sunati acum echipa Mobila Pe Comanda.Com daca doriti mobila de calitate !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: 2500 RON TVA inclus

 

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.